Mongetes rogenques estofades amb carxofes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • 600 grams de mongetes rogenques cuites
  • 600 grams de carxofes congelades
  • Tomàquet fregit
  • Una fulla de llorer
  • Sis alls pelats, aixafats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Brou de verdures de pot
  • Un got de vi blanc
  • Una ceba picolada

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim : la ceba, els alls i la fulla de llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit i un got de vi balnc.
Seguidament, afegim mig litre de brou de verdures, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim: les carxofes i els bolets escorreguts, i deixem que cogui tot plegat, fins que estigui mig cuit.
Tot seguit, afegim les mongetes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: