Mongetes rogenques estofades amb carxofes i bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un pot de barreja de bolets de 500 grams
- 600 grams de mongetes rogenques cuites
- 600 grams de carxofes congelades
- Tomàquet fregit
- Una fulla de llorer
- Sis alls pelats, aixafats
- Oli d'oliva
- Sal
- Brou de verdures de pot
- Un got de vi blanc
- Una ceba picolada
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa fonda
Elaboració
Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim : la ceba, els alls i la fulla de llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit i un got de vi balnc.
Seguidament, afegim mig litre de brou de verdures, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim: les carxofes i els bolets escorreguts, i deixem que cogui tot plegat, fins que estigui mig cuit.
Tot seguit, afegim les mongetes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.