Falda de vedella al forn amb escalivada amb ganyims
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Escalivada amb ganyims
- Quatre trossos de falda de vedella amb una mica d'os, de tres dits d'ample
- Un brot de farigola
- Un brot de romaní
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dues fulles de llorer
- Sis alls aixafats amb pell
- Un got de conyac
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Un atuell gran de plàstic
Quatre plats grans plans de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, agafem els talls de falda, els salpebrem i els posem en un atuell gran on els macerarem d'un dia per l'altre.
Tot seguit, cobrim la carn amb : els alls, el llorer, la farigola, el romaní, el got de conyac, i força oli d'oliva.
A part, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de fer la falda de vedella, posem la carn a la safata fonda, amb tots els ingredients de la maceració, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que la carn ja és cuita. En el moment de muntar el plat, fiquem un tros de falda en el centre del plat, i a la part de baix posem un niu d'escalivada com a guarnició, i ja podrem servir els plats a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1401 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.