Llet fregida

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1l. de llet
  • 100grs. de maicena
  • 150grs de sucre
  • Canyella
  • Pell de llimona o taronja

Elaboració

Es bull la llet amb una rameta de canyella i la pell de llimona o taronja,si posa la maicena i
la sucre desfetes.Es fa bulli com si fos una beixamel.
S'aboca en una bandeja i es refreda a la nevera.
Quan es ben fred es talla a daus i es fregeix,s'arrebossa amb sucre i canyella amb pols.
Bon profit.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: