Cigrons estofats amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de cigrons cuits
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Una ceba picolada
  • Tomàquet fregit
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Dues fulles de llorer
  • Tres alls aixafats
  • Sal
  • Brou de verdures de pot
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Ametlles torrades

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim : la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit i un got de vi blanc. Acte seguit, afegim dos gots de brou de verdures i deixem que arrenqui a bullir.
Passats vint minuts, corregim de sal i hi afegim els cigrons i el bacallà i deixem que cogui tot plegat uns vint minuts més.
A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada amb : un grapat d'ametlles torrades, pa fregit, un all pelat i un grapat de julivert picolat, amb un raig de brou de verdures.
Ho triturem ben triturat, i ho afegim a la cassola amb els cigrons i el bacallà, i deixem que cogui tot el conjunt dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: