Cigrons estofats amb bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de cigrons cuits
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Una ceba picolada
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Dues fulles de llorer
- Tres alls aixafats
- Sal
- Brou de verdures de pot
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Ametlles torrades
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim : la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit i un got de vi blanc. Acte seguit, afegim dos gots de brou de verdures i deixem que arrenqui a bullir.
Passats vint minuts, corregim de sal i hi afegim els cigrons i el bacallà i deixem que cogui tot plegat uns vint minuts més.
A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada amb : un grapat d'ametlles torrades, pa fregit, un all pelat i un grapat de julivert picolat, amb un raig de brou de verdures.
Ho triturem ben triturat, i ho afegim a la cassola amb els cigrons i el bacallà, i deixem que cogui tot el conjunt dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.