Musclos arrebossats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Paquet de puré de patates
- 1 kg de musclos
- 25 g de mantega
- 2 ous
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'all
- Julivert, pa ratllat, farigola
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Obriu els musclos al vapor amb una mica de farigola. Retireu-los de les closques i tritureu-los. Reserveu les closques.
Prepareu el puré de patates amb 200 ml de suc de la cocció dels musclos i 300 ml d'aigua calenta, sal i la mantega.
Fregiu amb una mica d'oli la ceba molt picada, els alls i el julivert. Afegiu-hi els musclos, ofegueu-ho tot junt uns minuts i barregeu-ho amb el puré.
Ompliu les closques amb aquesta preparació, passeu-los per l'ou batut i el pa ratllat i fregiu-los en una paella amb abundant oli calent.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.