Magret d'ànec amb salsa de vermut de Reus amb patates fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec suficient gran perquè surtin dues racions
- Salsa de vermut de Reus(la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Tres patates mitjanes
2 racions
Utensilis
Dos plats grans de porcellana blanca
Un ganivet filetejador
Un cassó mitjà
Una paella gran
Una safata plana per anar al forn
Un batedor de varetes
Una espàtula plana metal·lica
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la salsa de vermut en un cassó mitjà, i quan la tenim feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem una mica del greix del magret amb el ganivet filetejador, i amb el mateix ganivet fem un engraellat pel damunt del mateix greix.
A continuació, el salpebrem i el sofregim uns set minuts en una paella amb un rajolí d'oli, i després tres minuts més, per l'altra cara. Tot seguit, el fiquem en el forn uns cinc minuts més, i l'emboliquem amb un paper d'alumini cinc minuts més abans de filetejar-lo.
Ja per acabar el plat, filetegem el magret de manera que surtin uns sis talls per cada plat, i els fiquem a la part de dalt del plat formant una semi circunferencia.
Tot seguit, fregim les patates tallades a tires gruixudes, i quan són rosses les fiquem a la part de baix del plat, de forma entrecreuades. Tot seguit cobrim el magret amb la salsa de vermut, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1879 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.