Faves fresques ofegades amb botifarra de perol i micuit de foie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Faves fresques (ja desgranades)
  • 1 Botifarra de perol
  • 25 g de Cansalada viada
  • 40 g de Foie micuit
  • 2 Alls tendres
  • 2 Cebes tendres
  • 1 Brot de menta
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Piquem la ceba, l'all tendre i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
Ho posem en una cassola amb l'oli calent i ho deixem sofregir una estona perquè agafi color. Uns 20 minuts.
Incorporem les faves, la cassola tapada, i ho fem coure uns 10 minuts (si hi afegim una mica d’aigua es faran més bé).
Tot seguit, hi tirem la menta picada, la botifarra de perol tallada a rodanxes i una mica de sal. Uns 3 minuts.
Quan ho emplatem i posem unes rodanxes de foie micuit.

40min


Recepta de cuina de Faves fresques ofegades amb botifarra de perol i micuit de foie
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: