Cassoleta de costella de porc i cansalada, estofades amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc tires de costella de porc tallada a trossos regulars
  • Sis talls de cansalada de panxeta tallada a trossos gruixuts
  • 700 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Una ceba picolada
  • Tres alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Un got de vi ranci
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella i la cansalada salpebrades juntament amb els alls, el llorer i la ceba picolada.
Quan tot plegat és ben sofreghit, afegim el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi una mica tota la carn, i deixem que cogui fins que les carns siguin cuites.
A continuació, corregim de sal, afegim les mongetes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, tot donant unes sacsejades amb l'ajud de les nanses, i un cop cuit, ja ho podrem servir a taula amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1763 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: