Cassoleta de costella de porc i cansalada, estofades amb mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc tires de costella de porc tallada a trossos regulars
- Sis talls de cansalada de panxeta tallada a trossos gruixuts
- 700 grams de mongetes del ganxet cuites
- Una ceba picolada
- Tres alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Un got de vi ranci
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella i la cansalada salpebrades juntament amb els alls, el llorer i la ceba picolada.
Quan tot plegat és ben sofreghit, afegim el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi una mica tota la carn, i deixem que cogui fins que les carns siguin cuites.
A continuació, corregim de sal, afegim les mongetes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, tot donant unes sacsejades amb l'ajud de les nanses, i un cop cuit, ja ho podrem servir a taula amb un plat de fusta a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1763 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.