Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat
Ingredients
- 2 Rodanxes de formatge de cabra
- 1 Bossa petita de ruca
- 20 g de pinyons
- 1 Pot d’albergínia escalivada a rodanxes de conserva casolana
- 1 Tomàquet mitjà
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Peescalfem el forn a 180 graus. Mentre, agafem dues rodanxes d’albergínia , rentem el tomàquet i en tallem dues rodanxes. Ho reservem . En una paella untada d’oli , quan està ben calenta, hi posem amb una mica de sal, les rodanxes d’albergínia i tomàquet. També, un grapadet de pinyons. Deixem coure 30 segons per costat. Agafem una safata de forn, hi posem un motlle rodó i alt , dins de base: una capa d’albergínia, sobre el tomàquet, sobre una rodanxe de formatge de cabra i aixó ho repetim una altre vegada, posant uns pinyons a sobre de tot. Ho posem al forn i deixem coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, ho traiem del forn i ho pasem a una terrina de fang. Desmotllem amb cura i als voltants, hi posem una mica de ruca per acompanyar. Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.