Col de Brussel·les amb col arrissada i pebrots del piquillo
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per microones
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de Cols de Brussel·les
- 150 g de Col arrissada (o de Milà)
- 1 Pots casolà de pebrots del piquillo
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Aigua
- Pebre vermell de la Vera
- Herbes aromàtiques
1 racions
Elaboració
Netegem amb aigua els dos tipus de col, comprat empaquetats. Les cols de Brussel·les més grans les partim per la meitat i tallem a trossets les fulles de col arrissada.
En un bol gran de vidre amb tapa, hi posem les cols i el cobrim d’aigua però no del tot, també hi afegim una mica de sal.
Posem el bol al microones. Deixem coure 20 minuts. Escorrem les cols i les reservem.
Barregem els dos tipus de col en el bol i amb un ganivet, ho piquem perquè no quedin trossos grossos.
En un plat, hi posem la barreja de cols i per sobre tres pebrots del piquillo, hi tirem per sobre pebre vermell de la Vera i herbes aromàtiques.
Ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
Si cal, posem el plat 2 minuts al microones i ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.