Faves i pèsols a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de Faves i pèsols desgranats
- 200 g de Cansalada viada
- 2 Cebes
- 1 Litre de brou
- 1 Gra d'all
- 1 Tomàquet madur petit
- Oli d'oliva
- 1/2 got de vi ranci
- 1 Botifarra negra gran
- 1 Manat d'herbes (farigola, llorer i romaní)
- Menta
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Fregim en una cassola,amb una mica d'oli,la cansalada viada tallada a dauets .
Quan la cansalada estigui ben rossa, hi daurem la ceba picada. Un cop tinguem la ceba rossa, hi afegim el manat d'herbes, un gra d'all, i el tomàquet partit per la meitat. Ho acabem de sofregir, hi tirem el vi ranci i ho deixem reduir uns 5 minuts. Repartim el sofregit en dues cassoles diferents. En una hi posem els pèsols, i en l'altra, les faves. Ho salpebrem, hi tirem unes fulles de menta a la cassola de les faves, i aboquem una mica de brou a totes dues cassoles. Ho tapem i ho deixem al foc en el cas dels pèsols 5 minuts, i en el cas de les faves, 8 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a trossos, i quan la cocció dels pèsols i les faves estigui a punt d'acabar, incorporem la botifarra als guisats. Servim els plats amb mitja ració de pèsols i mitja de faves.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.