Rosada amb romesco, pèsols i ous picats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- }Dotze talls de rosada d'un dit de gruix (aproximadament)
- 150 grams de pèsols
- Tres ous bullits
- Aigua
- Sal
- Tres cullerots de romesco
- Tres cullerots de fumet de peix
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got de conyac
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un cassó mitjà
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal bullim els ous durant deu minuts, tot seguit, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els pèsols al seu punt, els escorrem i els reservem.
A continuació, fiquem un got de conyac a la cassola marinera, l'escalfem i l'encenem.
Tot seguit, afegim els tres cullerots de romesco, el fumet de peix i ho remenem amb el batedor de varetes a foc baix.
Seguidament afegim els talls de rosada salpebrats i deixem que coguin fins que veiem que són cuits al nostre gust.
Mentre es cou la rosada, afegim els pèsols i els ous picats, corregim de sal i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb un plat de fusta a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3118 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.