Musclos estofats amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de musclos (si poden ser de roca millor)
- Un quilo de patates de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Quatre cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Julivert picolat
- Un got de vi blanc
- Una ceba picolada
- Farina
- Sal
- Aigua
- Dos bitxos petits (caienes)
6 racions
Utensilis
Una cassola marinera gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, netegem els musclos i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem en rodantxes d'un dit de gruix i les fiquem a coure amb aigua i sal fins que estiguin mig cuites, i els hi traiem l'aigua.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i les dues caienes i quan la ceba ja és rossa, afegim tres cullerades de farina, ho remenem i hi afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim aquest sofregit a la cassola juntament amb les patates i tot seguit hi afegim els musclos, tapem la cassola i deixem que s'obrin.
Quan els musclos són oberts, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.