Rovellons cuits amb el seu suc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 rovellons de mida grossa
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una picada d'all,oli,i julivert (feta amb la batedora elèctrica)

4 racions

Utensilis

Un wok o una paella gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, rentem els rovellons a raig d'aixeta, els tallem en trossos regulars, els salpebrem i els fiquem en el wok o la paella amb un raig d'oliva a foc baix.
Anem remenant-los amb l'ajud de'una espàtula de fusta, fins que ja estiguin cuits al nostre gust.
Els afegim una mica de picada, ho remenem una mica, i ja els podrem servir a taula en la safata rodona de porcellana blanca.

1h

Notes

Encara que a la comarca del Baix Camp i les muntanyes de Prades la temporada del rovelló comença el dia 12 d'Octubre, en el mercat central de Reus ja podem trobar rovellons a la parada de l'amic Pere Margalef.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: