Arròs amb fesols i naps
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 g de Carn de porc (costella, orella, pota, morro,…amb un parell de coses és suficient, jo hi he posat costella i una mica d’orella)
- 1 Botifarra negra petita
- 160 g d'arròs
- Brou de verdures casolà
- 120 gr de mongetes blanques seques comprades en una tenda de llegums cuinades
- 2 Naps mitjans
- 2 Pastanagues
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Pebre vermell mòlt
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Trossegem la carn, costella i orella de porc. La posem en un perol amb una mica de brou de verdures (que cobreixi la carn i anem vigilant per si cal posar-ni més). Quan calculem que està a mig coure, hi afegim els naps trossejats a tires de la mida aproximada d'un grill de taronja i les pastanagues tallades a rodanxes. Quan estigui tot ja gairebé cuit, sofregim en una paella, amb una mica d’oli, una cullerada de postres de pebre vermell, immediatament, ho tirem tot al perol, juntament amb una mica de pebre negre mòlt. Ho deixem bullir dos o tres minuts i hi afegim la botifarra negra, la sal i rectifiquem de brou perquè quedi una mica més del doble de brou que d'arròs en volum. Quan bulli, hi posem l'arròs, que estarà a punt en 18 minuts, uns 8 minuts abans hi tirem les mongetes seques comprades cuites. Ha de quedar un arròs ni sec ni massa caldós. Ja es pot servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2867 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.