Conill estofat amb patates i fredolics
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig tallat a trossos regulars
- Dues cebes tendres picolades
- Oli d'oliva
- Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Un quilo de patates pelades i tallades a quadres regulars
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un brot de farigola
- Dues fulles de llorer
- Un got de vi negre
- Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- 600 grams de fredolics en conserva en pot de vidre
- Picada d'oli, all i julivert (feta amb batedora elèctrica)
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Una safata plana gran amb paper de cuina
Batedora elèctrica
Elaboració
Primerament pelem, tallem a quadres i fregim les patates en una paella gran amb força oli d'oliva fins que estiguin daurades i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
A part, en una paella amb dos cullerots de picada, sofregim els fredolics salpebrats, i els saltem fins que hagin deixat anar la seva aigua i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de conill juntament amb: les cebes, el llorer i la farigola.
Quan tot plegat ja és daurat, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi negre i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi el conill, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill sigui tendre.
A continuació, afegim els fredolics i les patates, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La meva cuina amb conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.