Tripa de vedella estofada amb cargols i romesco
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de cargols tipus vinyals
- Un quilo de tripa de vedella cuita
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Julivert picolat
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, coem els cargols de la manera tradicional, i un cop cuits, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa gran, fiquem un got de conyac i l'encenem.
Tot seguit, afegim cinc cullerots de romesco i sis cullerots de brou de pollastre, i anemremenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim la tripa amb un polsim de sal, tallada a trossos regulars, fiquem el foc baix, i deixem que vagi coent-se fins que ja està cuita al nostre gust.
Seguidament, afegim els cargols i deixem que s'acabi de coure tot plegat durant vint minuts més, ho espolsem amb julivert, ho corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.