Sopa de fredolics
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de pa de crosta
- 400 g de fredolics
- 1 Ceba mitjana
- 1,5 litres brou de pollastre
- 1 Copa de brandi
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Per començar, posem el brou a escalfar en un cassó.
Mentre, posem el pa tallat a llesques en una safata i el deixem torrar al forn.
Per fer la sopa, en una paella amb oli, hi posem la ceba picada amb una mica de sal i pebre i ho deixem sofregir uns 10 minuts.
Quan estigui transparent, hi afegim els fredolics nets i els deixem coure fins que s'evapori tota l'aigua, uns 10 minuts.
Tot seguit, posem els fredolics i la ceba al cassó del brou juntament amb el pa torrat i el brandi.
Ho deixem bullir durant 10 minuts.
Quan estigui cuit, ho triturem amb el túrmix. Guardem fredolics sense triturar perquè es vegin al servir la sopa.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2167 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.