Sopa de girgoles amb rovell d’ou
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de girgoles de mida mitjana
- 1 Ceba gran
- 4 Ous de pagès
- 2 Llesques de pa de pagès torrat
- Una mica de julivert
- 2 Dents d’all
- Sal
- 1,5 litres de brou vegetal casolà
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Netegem el bolets amb un drap humit. En una paella, amb una mica d’oli, els saltegem uns 10 minuts, sencers i els reservem.
Amb el mateix oli de saltejar els bolets, hi afegim la ceba ben picada, els alls laminats i una mica de julivert ben picat. Ho sofregim uns 10 minuts. Posem en una olla el brou vegetal, hi afegim les girgoles que havíem reservat, el sofregit i el pa torrat a trossos petits amb una mica de sal. Ho deixem bullir tot uns 10 minuts. Comprovem si hem de rectificar de sal. Servim els quatre plats de sopa i de seguida hi tirem un rovell d’ou a cada plat.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.