Sopa de girgoles amb rovell d’ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de girgoles de mida mitjana
  • 1 Ceba gran
  • 4 Ous de pagès
  • 2 Llesques de pa de pagès torrat
  • Una mica de julivert
  • 2 Dents d’all
  • Sal
  • 1,5 litres de brou vegetal casolà
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Netegem el bolets amb un drap humit. En una paella, amb una mica d’oli, els saltegem uns 10 minuts, sencers i els reservem.
Amb el mateix oli de saltejar els bolets, hi afegim la ceba ben picada, els alls laminats i una mica de julivert ben picat. Ho sofregim uns 10 minuts. Posem en una olla el brou vegetal, hi afegim les girgoles que havíem reservat, el sofregit i el pa torrat a trossos petits amb una mica de sal. Ho deixem bullir tot uns 10 minuts. Comprovem si hem de rectificar de sal. Servim els quatre plats de sopa i de seguida hi tirem un rovell d’ou a cada plat.

35min


Recepta de cuina de Sopa de girgoles amb rovell d’ou
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: