Gambots sobre llit de cruixents de verduretes i salsa de magrana
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Dotze gambots pelats
- Conyac
- Cruixents de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa de magrana (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures, i un cop fet, ho reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, fem la salsa de magrana com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, sofregim els gambots salpebrats, tres minuts i els flamegem.
En el moment de muntar els plats, comencem per fer tres llits de cruixents en el centre del plat, en forma de triangle, i al damunt de cada niu, fiquem un gambot, el cobrim amb la salsa de magrana, i ja els podem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina per les festes La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1682 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.