Allioli fet amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Llet sencera
  • Sal
  • Oli de gira-sol
  • Colorant per l'arròs
  • Un all pelat sense el cor

Utensilis

Un pot de batedora gran
Una batedora elèctrica
Una salsera

Elaboració

En un pot de batedora gran fiquem: dos dits de llet sencera (millor si és de la nevera), un all pelat sense el cor, un polsim de sal i un polsim molt petit de colorant per l'arròs.
Seguidament, passem la batedora elèctrica tot anant-hi afegint l'oli de gira-sol poc a poc, fins que tinguem lallioli ben lligat, i ja el podrem fer servir pel que necessitem.

30min

Notes

Aquesta salsa el mateix que la maionesa feta amb llet, serveix per evitar la salmonel·losi, en èpoques de calor, sobretot a les cuines professionals.
Tingueu en compte que, lallioli fet d'aquesta manera, triplica el seu volum.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: