Llobarro a la graella amb escalivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos llobarros d'uns 300 grams cadascun
- Un pebrot vermell
- Una albergínia
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Salsa per peixos a la brasa (la podeu trobar a les meves receptes)
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una graella de filferro per fer peixos a la graella
Dos plats grans
Una safata refractària per l'escalivada
Un bol gran de vidre
Cordill per embridar
Elaboració
Primerament, fiquem el pebrot i l'albergínia a escalivar en el forn a 180º, en la safata refractària fins que estiguin cuits, els deixem refredar, els pelem, els tallem a juliana una mica gruixuda i ho fiquem en el bol, salpebrats i amb un raig d'oli d'oliva, i ho reservem.
Seguidament, netegem els llobarros i els tallem en dues mitjes parts a lo llarg, aconsseguint dos filets de cada llobarro.
Tot seguit, els salpebrem i amb una mica de fil d'embridar els lliguem a lo ample perquè al coure a la graella no es desmaneguin.
Seguidament, els fiquem a la graella de filferro i els posem a coure al damunt de la graella elèctrica, fins que són cuits al nostre gust.
A continuació, els hi tallem el cordill que els subjecta i posem els dos filets en el plat amb la cara cap amunt.
Fiquem els dos filets en el centre del plat, i a la part de baix fem un niu amb l'escalivada i tot seguit els cobrim amb una mica de salsa i ja els podem servir a taula.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1606 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.