Sopa depurativa
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de Bròquil
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba mitjana
- 5 Dents d’all
- 100 g de Xampinyons laminats
- Unes quantes olives verdes i negres sense pinyol
- Unes quantes panses
- Cúrcuma fresca tallada molt petita
- 1 Fulla de llorer
- Pebre negre mòt
- Oli d’oliva
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i sal, quan l’aigua bull, hi posem: bròquil, pastanaga tallada a rodanxes, ceba tallada a grills, alls laminats, xampinyons laminats, olives verdes i negres sense pinyol, panses, cúrcuma fresca tallada molt petita, una fulla de llorer, pebre mòlt i un rajolí d'oli d'oliva.
Deixem que bulli uns 15 minuts màxim.
Ja es pot servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3734 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.