Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de faves i pèsols desgranats i naturals
  • 1 Botifarra negra
  • 4 Salsitxes
  • 200 g de cansalada fresca
  • 2 Cebes
  • 1 Litre de brou vegetal
  • 1 Gra d'all
  • 1 Tomàquet madur petit
  • 1 Gotet d'oli d'oliva
  • 1/2 Got de vi ranci
  • 1 Manat d'herbes (farigola, llorer i romaní)
  • Menta
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fregim la cansalada fresca tallada a dauets en una cassola amb una mica d'oli d'oliva.
Quan la cansalada està ben rossa, hi daurem la ceba picada.
Un cop tenim la ceba rossa, hi afegim el manat d'herbes, un gra d'all, i el tomàquet partit per la meitat.
Ho acabem de sofregir, i hi tirem el vi ranci.
Ho deixem reduir uns 5 minuts.
Repartim el sofregit en dues cassoles diferents.
En una hi posem els pèsols, i en l'altra, les faves. Ho salpebrem.
Tirem unes fulles de menta a la cassola de les faves.
Aboquem una mica de brou a totes dues cassoles.
Tapem les cassoles i ho deixem coure.
En el cas dels pèsols 5 minuts, i en el cas de les faves, 8 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra i les salsitxes a trossos.
Quan la cocció dels pèsols i les faves estigui a punt d'acabar, ho incorporem als guisats amb la cansalada.
Servim els plats amb mitja ració de pèsols i mitja de faves.

40min


Recepta de cuina de Faves i pèsols a la catalana

Faves i pèsols a la catalana.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4703 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: