Maires a la romana amb cruixent de verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze maires de mida mitjana
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Quatre ous
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Quatre plats plans de porcellana blanca
Unes tisores
Elaboració
Primerament, netegem les maires i amb l'ajud d'unes tisores retallem totes les espines que tenen pel voltant del cos, les netegem per dintre els budells i les reservem.
A part, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem damunt un paper de cuina.
A continuació, salem les maires, les passem per farina i pels ous batuts i les fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent, i un cop estiguin daurades, les posem de tres en tres en forma de ventall a la part de dalt de cada plat, i a la part de baix fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2125 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.