Nius de patata amb foie, ou fregit i pernil serrà
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Patates mitjanes
- 4 Ous
- 100 g de Foie
- 4 Talls de pernil serrà (de bona qualitat)
- Oli (per fregir)
- Sal
4 racions
Elaboració
Rentem, pelem les patates i les ratllem amb un ratllador.
Col.lquem les patates en un dels coladors i premem amb l'altre.
Fregim les patates ratllades, en l'oli ben calent.
Les deixem refredar una mica al niu de patata i les treiem del motllo i fem així amb els restants.
Fregim els ous i els escorrem bé perquè no agafin excessiu oli.
Tallem en llenques fines el foie.
Col.loquem al plat un niu de patates ratllades, a sobre el foie i sobre aquest l'ou fregit, al costat el tall de pernil.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4629 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.