Patates amb verduretes i tonyina

Ingredients

  • Pebrot verd i vermell
  • Ceba dolça
  • All i julivert
  • Una llauna de tonyina
  • Vuit patates mitjanetes
  • Oli verge d'oliva i sal

4 racions

Utensilis

Safata bonica de servir

Elaboració

Bullirem les patates amb sal i un raget d'oli d'oliva, i les farem a rodanxes. Reservarem. Poden bullir-se senceres o a rodanxes. De l'última forma, es fan més depressa.
Tallarem a dauets petits els pebrots i la ceba.
Trinxarem l'all i julivert ben petitó.
Desfarem la tonyina.
Ho barrejarem tot, i ho posarem per sobre de les patates, que hem posat sobre d'una safata de servir. Posarem per sobre l'all i julivert.

30min

Notes

Opcional. Podem també servir-ho amb un bol de maionesa si ve de gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: