Amanida de festa major
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos sobres de pernil d'ànec
- Dues llaunes de puntes d'espàrrecs
- Una safata de tomàquets xerri
- Vinagreta per espàrrecs blancs
- Dos ous
5 racions
Utensilis
Una safata de porcellana rectangular plana
Un ratllador
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els dos ous durant deu minuts, els refredem, els pelem i els reservem.
Seguidament, obrim les llaunes de puntes d'espàrrecs i les repartim per tota la safata de porcellana. Tot seguit, les amanim amb la vinagreta d'espàrrecs i ho cobrim amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, repartim el pernil d'ànec per damunt dels tomàquets, i un cop ben repartit, agafem els ous bullits, els ratllem tot cobrint l'amanida, i ja la podem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera-estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5181 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.