Canelons de truita amb peix i bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Per a 12 canelons
- 5 ous
- 2 cuetes de rap
- 3 filets de lluç sense espines
- 150 grams de gambetes pelades
- 300 grams de bolets (amb aquest cas camagrocs)
- All i julivert
- Oli
- Sal i pebre
- Per la salsa
- 400 ml. de llet
- 30 grams de farina
- 30 grams de mantega
- La resta de bolets
- Sal i pebre
6 racions
Utensilis
paella petita de uns 12 centímetres
Elaboració
Batre els ous i fer unes truites molt fines amb una paella de uns 12 centímetres, com si fossin creps i reservar.
Sofregir els bolets amb all i julivert.
Netejar el peix i tallar-lo, treure les espines, els filets de lluç, les cuetes de rap i per ultim afegir les gambetes pelades, reservar i esmicol-lar.
Tallar una tercera part d'els bolets i afegir-ho i reservar la resta.
Mesclar el peix, les gambetes esmicolades i els bolets.
Farcir les truites com si fossin canelons.
Fer una salsa clara i mesclar un altra part del bolets triturats.
Ficar les truites en plats individuals que puguin anar al forn, cobrir-ho amb la salsa i unes puntes de mantega i gratinar.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.