Truita lletja de ceps
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 3 Ceps (boletus edulis) entre mitjans i petits
- 1 Ceba petita
- 1 Pebrot verd petit
- Farigola
- Coriandre
- Sal
- Vinagre de vi blanc
- Oli d'oliva suau
1 racions
Elaboració
Netegem els ceps i talleu-ne l'arrel del peu. Hi passem un drap de paper humit per treure les impureses que pugui tenir cada bolet.
Posem una cassola al foc amb l'oli, el vinagre, els ceps, un pols de sal, la farigola i el coriandre.
Quan arrenqui el bull, ja tindrem els ceps confitats.
Reservem l'oli amb el que hem confitat els ceps i, els ceps confitats.
Fem arrencar el bull i parem el foc.
Pelem la ceba, rentem el pebrot verd i ho tallem tot ben petit.
En una paella, hi posem l'oli amb el que hem confitat els ceps. Hi saltem la ceba i pebrot verd tall, tallats ben petits.
Batem els ous, els tirem a la paella on hem saltat la ceba i el pebrot verd i, hi incorporem els ceps i una mica de sal.
Ho deixem coure tot junt un parell de minuts màxim. No hem de fer que quedi com una truita, per això el nom de truita lletja.
Ho servim amb la paella, ho remenem tot dins la paella i, en un plat hi posem tota aquesta barreja.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.