Truita lletja de ceps

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 3 Ceps (boletus edulis) entre mitjans i petits
  • 1 Ceba petita
  • 1 Pebrot verd petit
  • Farigola
  • Coriandre
  • Sal
  • Vinagre de vi blanc
  • Oli d'oliva suau

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps i talleu-ne l'arrel del peu. Hi passem un drap de paper humit per treure les impureses que pugui tenir cada bolet.
Posem una cassola al foc amb l'oli, el vinagre, els ceps, un pols de sal, la farigola i el coriandre.
Quan arrenqui el bull, ja tindrem els ceps confitats.
Reservem l'oli amb el que hem confitat els ceps i, els ceps confitats.
Fem arrencar el bull i parem el foc.
Pelem la ceba, rentem el pebrot verd i ho tallem tot ben petit.
En una paella, hi posem l'oli amb el que hem confitat els ceps. Hi saltem la ceba i pebrot verd tall, tallats ben petits.
Batem els ous, els tirem a la paella on hem saltat la ceba i el pebrot verd i, hi incorporem els ceps i una mica de sal.
Ho deixem coure tot junt un parell de minuts màxim. No hem de fer que quedi com una truita, per això el nom de truita lletja.
Ho servim amb la paella, ho remenem tot dins la paella i, en un plat hi posem tota aquesta barreja.

15min


Recepta de cuina de Truita lletja de ceps
La truita lletja de ceps a la taula amb la paella.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: