Pagell a la graella amb escalivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Graellada
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pagell de mida gran
- Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una graella especial per fer peixos a la graella
Una safata rectangular de porcellana
Una safata fonda pel forn per fer l'escalivada
Un bol de vidre gran
Un estri escatador per peixos
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta deixem que refredi, la pelem i tallem en trossos menuts, i la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un raig d'oli d'oliva, i la reservem.
Seguidament agafem el pagell, l'escatem, l'obrim i el netegem per dintre, i tallem totes les aletes exteriors.
Tot seguit, el salpebrem, el posem dintre la graella per peixos, i el coem a la graella fins que estigui cuit al nostre gust.
Ja per acabar, posem el pagell a la safata de porcellana en un costat, el reguem amb un raig d'oli d'oliva, i tot seguit fiquem l'escalivada al costat del pagell cobrint tota la resta de la safata, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2557 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.