Batut casolà de maduixots del Maresme
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Batut
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 o 5 Maduixots del Maresme.
- 20 cl de llet semidesnatada
- 1 Culleradeta de sucre (opcional)
1 racions
Elaboració
Si és necessari netegem els maduixots.
El hi traiem la cua.
Si el maduixots són molt grossos els partim.
Posem al robot de cuina o batedora els maduixots
amb la llet i el sucre si ho volem més dolç.
Ho batem bé i llestos.
Si volem, el posem a la nevera i el consumim fresc.
5min
Notes
Si comprem una caixeta de maduixots i veiem que alguns es faran malbé de massa madurs o de vegades en no veure les capes de sota de la caixeta en poden sortir de massa madurs, fem batuts i a la nevera. Fins i tot es pot congelar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.