Batut casolà de maduixots del Maresme

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 Maduixots del Maresme.
  • 20 cl de llet semidesnatada
  • 1 Culleradeta de sucre (opcional)

1 racions

Elaboració

Si és necessari netegem els maduixots.
El hi traiem la cua.
Si el maduixots són molt grossos els partim.
Posem al robot de cuina o batedora els maduixots
amb la llet i el sucre si ho volem més dolç.
Ho batem bé i llestos.
Si volem, el posem a la nevera i el consumim fresc.

5min

Notes

Si comprem una caixeta de maduixots i veiem que alguns es faran malbé de massa madurs o de vegades en no veure les capes de sota de la caixeta en poden sortir de massa madurs, fem batuts i a la nevera. Fins i tot es pot congelar.


Recepta de cuina de Batut casolà de maduixots del Maresme

Batut casolà de maduixots del Maresme.

Recepta de cuina de Batut casolà de maduixots del Maresme

Batut casolà de maduixots del Maresme.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: