Romesco de llobarro amb mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llobarros de ració (300 grams aproximadament)
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
- Sal
- Pebre negre en pols
- Julivert picolat
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- 300 grams de musclos de roca
- Vi blanc
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola marinera metàl·lica gran
Uns estalvis de vímet
un a paella gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una paella amb un got de vi blanc, obrim els musclos, i quan ja estan oberts, els hi traiem mitja clova i els reservem, tot reservant el brou colat.
Seguidament, netegem els llobarros, els hi tallem el cap, i els tallem en dos o tres trossos cadascun, i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera, posem un got de conyac, ho flamegem i tot seguit hi afegim quatre cullerots de romesco, ho remenem amb el batedor de varetes, i tot seguit afegim el suc dels musclos i tres cullerots de fumet, i deixem que arrenqui el bull uns quinze minuts, i seguidament, posem el foc baix i hi afegim els llobarros salpebrats, les mongetes del ganxet, i els musclos, i deixem que cogui tot plegat fins que el peix estigui en el seu punt de cuit.
Ja per acabar, corregim de sal, ho espolsem amb julivert picolat, i deixem que reposi cinc minuts damunt els estalvis de vímet, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1704 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.