Platillo de baldanes amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Vuit baldanes de ceba o arròs
- Samfaina per quatre racions (la trobareu a les meves receptes)
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un ganivet fi de tallar el pernil
Una safata metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, a la cassola de terrissa, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i mentre es va coent, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim les baldanes tallades en trossos d'un dit d'ample enfarinades, uns dos minuts, i quan ja estan daurades, les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Quan la samfaina ja esta ben cuita, afegim els trossos de baldana i les mongetes del ganxet, hi afegim un got de brou de pollastre, i a foc baix, deixem que cogui tot plegat, fins que estigui tot el conjunt cuit al nostre gust, ho corregim de sal, i deixem qua s'acabi de coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola,
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.