Arròs de pobre a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'Arròs
  • 12 Salsitges
  • 200 g Costella de porc
  • 12 Gambetes congelades
  • 12 Musclos
  • 2 Cebes
  • 2 Grans d'all
  • 2 Tomàquets madurs
  • 100 g de Pèsols congelats (opcional)
  • 1l 1/4 l Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Rentem i netegem els musclos.
Un dia abans traiem les gambetes del congelador.
Tallem les salsitges i costella de porc a trossos petits.
En una cassola amb oli fregim els trossos de salsitga i de costella de porc fins
que estigui ben daurat i ho retirem.
En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet hi reincorporem els trossos de carn i ho remenem tot.
Hi afegim l’arròs, ho barregem amb el sofregit i hi tirem l’aigua bullent.
Al cap d’un moment hi afegim els pèsols (opcional).
Ho deixem bullir 15 minuts aproximadament.
Cin minuts abans hi tirem els musclos i les gambetes.
Si a mig coure veiem que hi falta aigua, ni afegim, sempre bullent.

40min


Recepta de cuina de Arròs de pobre a la cassola
Arròs de pobre a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: