"Salpicon" de Marisc
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 gr de llagostins cuits
- 3 o 4 potes de pop cuit
- 2 tomàquets
- 1 ceba gran
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
Per a la vinagreta:
- 5 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 3 cullerades d'oli de gira-sol
- 4 cullerades de vinagre de vi blanc
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem els llagostins i tallem el pop a rodanxes.
Rentem els tomàquets i pebrots.
Piquem la ceba, els pebrots i els tomàquets el més petit possible.
Posem tots aquests ingredients en un bol.
De la vinagreta:
Posem l'oli, el vinagre i la sal al vas de la batedora i batem amb les varetes fins que la salsa quedi liguada.
Per acabar el plat:
Ho reguem tot amb la vinagreta, tapem amb film transparent i deixem reposar unes hores perquè agafi gust.
Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3282 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.