Pollastre al cava
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un pollastre d'un quilo i mig
- 3 cebes
- Farina
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
- Una ampolla de cava (brut nature)
4 racions
Elaboració
Trossegem el pollastre tal i com ens agradi, a talls grans o petits.
El salpebrem i després l’enfarinem.
A continuació, posem el pollastre a daurar en una cassola de fang.
Quan estigui una mica fregit hi afegim les cebes tallades i ho anem rostint tot
junt fins que també rossegin les cebes.
Hi afegim el cava hi deixem que vagi coent, poc a poc fent xup xup, ho deixem
uns 60 minuts (si elpollastre és de pagés unes 3 hores).
Ja es pot servir.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.