Sopa freda de tomàquet amb alvocat i essència d'alfàbrega fresca
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 tomàquets varietat rosa ple, madurs
- 2 alvocats
- Alfàbrega fresca
- Sal
- Oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Rentem els tomàquets, els hi traiem les llavors i els tallem a trossos molt petits.
Els reservem. Pelem els alvocats i els tallem ben petits. Ho reservem.
Piquem l'alfàbrega. La reservem.
Agafem, més o menys, el 60% del tomàquet tallat ben petit i el triturem amb la batedora elèctrica.
Ho salem. Reservem l'altre 40%.
Guardem el tomàquet triturat i tallat petit a la nevera per poder servir el plat fred.
En un plat hi posem el tomàquet triturat de la nevera amb una part del tallat ben petit
però no triturat (per trobar trossets de tomàquet quan mengem la sopa).
També hi posem alvocat tallat petit repartit amb una part d'alvocat concentrat al centre
amb un brot d'alfàbrega per sobre per decorar.
Repartim alfàbrega ben picada a la sopa i al voltant del plat també per decorar.
Ja es pot servir amb un rajolí d'oli d'oliva per sobre.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.