Sorbet de llimona casolà
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 ml de suc de llimona
- 900g d'aigua
- 500g de sucre
- 4 clares d'ou
- Ratlladura d'1 llimona
- Un pessic de sal
- 6 rodanxes de llimona per decorar
6 racions
Elaboració
Espremem les llimones, amb una espremedora manual o elèctrica i reservem el suc en un gerro.
En un cassó gran hi posem suc de llimona, aigua, sucre i ratlladura de llimona i ho barregem bé.
Posem el cassó al foc i esperem que arrenqui el bull.
Apaguem el foc, colem la barreja de llimona, ho reservem i ho deixem refredar.
Un cop estigui ben fred, muntem les clares d'ou amb una mica de sal a punt de neu, amb ajuda d'unes varetes elèctriques.
Incorporem les clares ben muntades a la barreja de llimona i batem amb les varetes elèctriques fins que quedi una barreja escumosa.
Tapem el cassó amb paper film i el posem al congelador durant 2 hores. Cada 30 minuts traiem el cassó del congelador, ho batem bé de nou vam batre de nou i cap al congelador, aquest pas es farà un total de 4 vegades fins que es facin les 2 hores.
Servim el sorbet de llimona en uns gots o copes i decorem amb unes rodanxes de llimona.
30min
Notes
No incloc en el temps d'elaboració, el temps de nevera-congelador.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2562 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.