Ceps amb rovell d'ou
Categoria:
Altres
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de ceps de temporada
- 1 ou molt fresc
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert fresc picat molt petit (opcional)
1 racions
Elaboració
Netegem els ceps sense aigua (el cep és molt agraït per netejar). Els laminem i reservem.
En una paella o planxa hi posem una mica d'oli i els ceps laminats. Deixem que treguin l'aigua (normalment en treuen poca). Els hi anem donant la volta i quan són una mica rossos els salem una mica i treiem per emplatar-los. En un plat hi posem els ceps laminats.Treiem el rovell d'un ou i el posem al centre del plat sobre els ceps. Hi tirem una mica de julivert fresc tallat molt petit (opcional). Ja es pot servir el plat.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.