Truita de carxofa
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de carxofes de temporada
- 3 ous ecologics
- Oli d'oliva verge
- Sal
- 1 got d'aigua
2 racions
Elaboració
Preparem les carxofes: tallem el tronc i les fulles de fora, deixem només la part del cor.
Les tallem per la meitat i cada meitat en 4 trossos.
En una paella amb una mica d'oli, hi posem les carxofes, les salem i deixem sofregir uns minuts.
Hi tirem el got d’aigua.
Un cop s’ha reduït l’aigua i les carxofes estan tendres, les traiem de la paella i les escorrem perquè eliminin l’oli.
En un bol batem els ous, posem una mica de sal i hi aboquem les carxofes.
Posem una paella al foc amb una mica d’oli.
Quant està calent hi fiquem la barreja de ou, carxofa i fem la truita.
A mí m'agrada una mica melosa per dintre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4341 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.