Caella (tintorera) amb pebrots verds i salsa de "piquillo"
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rodanxes de caella de palangre
- 2 manats d'espàrrecs verds
- Oli d'oliva
- Sal
Per la salsa de pebrots del piquillo:
- 1 pot de pebrot del piquillo
- 1 ceba vermella
- 200 ml nata líquida
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
4 racions
Elaboració
De la salsa de pebrots del piquillo:
Trinxem la ceba i 4 o 5 pebrots del piquillo, depen de la intensitat que volguem donar-li a la salsa.
En una paella, sofregim la ceba fins que sigui daurada.
Incorporem el pebrot i ho salpebrem. Ho deixem fer fins que absorbeixi tot el líquid i es comenci a daurar una mica. Procurem remanar-ho de tant en tant.
Hi afegim la nata líquida. Ho remenem bé i fem que arrenqui el bull. Passat un parell de minutets ja estarà la salsa llesta. Ho provem i rectifiquem de sal, si cal.
Ara la passem per la batedora elèctrica fins que quedi ben clareta. La reservem en calent.
Del peix i espàrrecs verds:
En una planxa ben calenta amb unes gotes d'oli fem la caella i els espàrrecs nets, a la planxa.
Fem salsa d'espàrrecs verds, passant uns quants espàrrecs cuits i una mica de nata líquida, per la batedora.
Per muntar el plat:
Posem a la base i a l'entorn del plat, salsa de pebrot del piquillo i salsa d'espàrrecs verds.
Hi posem tres espàrrecs verds i sobre els espàrrecs una rodanxa de caella per persona.
Damunt del peix, hi fiquem salsa de pebrot del piquillo i ceba cruixent triturada.
Ja es pot servir. Opcional, posar-hi un tros de patata al caliu.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1960 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.