Peix a la Rigamonti

Categoria:
Típica de: Espanya → Ceuta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de filets de peix (mero, lluç, bacallà, tonyina, peix espasa ...)
  • 1 tassa de salsa de tomàquet o tomàquet fregit
  • 3 grans d'all
  • 3 cullerades de tàperes
  • 1 pot d'olives verdes farcides de pebrot
  • 1 pot de pebrot del "piquillo" escalivat
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Salpebrem el peix, tonyina en aquest cas, el fregim volta i volta en una paella amb una mica d'oli d'oliva, el retirem i en aquest mateix oli fregim els alls laminats fins que comencin a daurar-se.
Tornem a col·locar a la paella el peix, hi afegim les tàperes, la salsa de tomàquet i el pebrot tallat a tires.
Deixem coure uns 5 minuts.
Hi afegim un raig de vinagre de vi blanc, les olives tallades a rodanxes i ho dixem coure uns 5 minuts més tot junt amb el foc vaig, que vagi fent xup-xup.
Ho servim calent.

20min


Recepta de cuina de Peix a la Rigamonti
Peix a la Rigamonti:.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Peix a la Rigamonti
Peix a la Rigamonti.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: