Peix a la Rigamonti
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Ceuta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de filets de peix (mero, lluç, bacallà, tonyina, peix espasa ...)
- 1 tassa de salsa de tomàquet o tomàquet fregit
- 3 grans d'all
- 3 cullerades de tàperes
- 1 pot d'olives verdes farcides de pebrot
- 1 pot de pebrot del "piquillo" escalivat
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de vi blanc
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Salpebrem el peix, tonyina en aquest cas, el fregim volta i volta en una paella amb una mica d'oli d'oliva, el retirem i en aquest mateix oli fregim els alls laminats fins que comencin a daurar-se.
Tornem a col·locar a la paella el peix, hi afegim les tàperes, la salsa de tomàquet i el pebrot tallat a tires.
Deixem coure uns 5 minuts.
Hi afegim un raig de vinagre de vi blanc, les olives tallades a rodanxes i ho dixem coure uns 5 minuts més tot junt amb el foc vaig, que vagi fent xup-xup.
Ho servim calent.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1443 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.