Pollastre al curri
Categoria:
Carns
Típica de: Índia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pits de pollastre tallats a daus
- 1 ceba tendra ben picada
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 2 dents d’all
- Gingebre fresc picat
- 300 ml de llet de coco
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Pel curri:
- 2 culleradetes de curri
- ½ culleradeta de cúrcuma
- Un polsim de comí, canyella i pebre negre
4 racions
Elaboració
Macerem el pollastre amb el curri i la resta d’espècies una hora com a mínim.
Rentem les pastanagues i el carbassó.
En una paella amb una mica d'oli daurem, a foc lent, la ceba tendra, la pastanaga tallada a rodanxes fines, l’all laminat i el gingebre picat durant uns 15 minuts.
Passat aquest temps, incorporem els trossos de pollastre macerats a la paella, el carbassó a rodanxes fines, ho salpebrem i ho saltem durant uns 5 minuts a foc viu.
Hi aboquem la llet de coco i ho deixem reduir durant 5 - 10 minuts, fins que el pollastre estigui cuit.
Ja es pot servir. Es pot acompanyar amb arròs blanc.
35min
Notes
no tinc en compte el temps de maceració.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.