Pollastre al curri

Categoria:
Típica de: Índia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 pits de pollastre tallats a daus
  • 1 ceba tendra ben picada
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 2 dents d’all
  • Gingebre fresc picat
  • 300 ml de llet de coco
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

Pel curri:

  • 2 culleradetes de curri
  • ½ culleradeta de cúrcuma
  • Un polsim de comí, canyella i pebre negre

4 racions

Elaboració

Macerem el pollastre amb el curri i la resta d’espècies una hora com a mínim.
Rentem les pastanagues i el carbassó.
En una paella amb una mica d'oli daurem, a foc lent, la ceba tendra, la pastanaga tallada a rodanxes fines, l’all laminat i el gingebre picat durant uns 15 minuts.
Passat aquest temps, incorporem els trossos de pollastre macerats a la paella, el carbassó a rodanxes fines, ho salpebrem i ho saltem durant uns 5 minuts a foc viu.
Hi aboquem la llet de coco i ho deixem reduir durant 5 - 10 minuts, fins que el pollastre estigui cuit.
Ja es pot servir. Es pot acompanyar amb arròs blanc.

35min

Notes

no tinc en compte el temps de maceració.


Recepta de cuina de Pollastre al curri
Pollastre al curri.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: