Conill a la graella amb salsa barbacoa i patates a la papillota gratinades amb allioli
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- Dues cuixes de conill
- Dues espatlles de conill
- Dos trossos de ronyonada de conill
- Una patata de mida grossa
- Allioli fet a ma
- Salsa barbacoa
- Patates a la papillota gratinades amb allioli
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un pinzell
Una safata metàl·lica plana
Elaboració
Primerament fem l'allioli a ma com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fem la salsa barbacoa com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, fem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
A continuació, agafem els talls de conill i amb un ganivet els hi fem uns talls perquè coguin més bé, els salpebrem i els posem a la graella, i quan ja comencen a coure, els anem pintant amb el pinzell amb la salsa barbacoa, donant-hi voltes i pintant-lo fins que estigui cuit.
En el moment de servir a taula, posem en cada plat: una espatlla, una cuixa i un tros de ronyonada amb mitja patata a la papillota de guarnició, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La meva cuina amb conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1299 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.