Arròs amb calçots, carxofes i botifarra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d'arròs
  • 6 calçots,
  • 6 carxofes
  • 1 botifarra
  • 600 ml de brou de verdures
  • 2 tomàquets madurs
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

Rentem i pelem els calçots, i els tallem a trossets de 2 o 3 dits de llarg.
En una cassola, hi posem oli d’oliva i els calçots. Els deixem coure, a foc baix, fins que quedin dauradets.
Mentre, traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en 4 parts cadascuna i les incorporem a la paella.
Quan les carxofes i els calçots estiguin daurats hi afegim la botifarra tallada a rodanxes.
Hi posem els 2 tomàquets ratllats, ho salpebrem i deixem que faci xup xup a foc lent durant uns 5 minuts.
Hi afegim l’arròs i remenem.
Quan l’arròs agafi un punt de transparència, hi afegim el brou que el tindrem bullint a part.
Deixem coure uns 15 minuts. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs amb calçots, carxofes i botifarra

Arròs amb calçots, carxofes i botifarra.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: