Flam de mascarpone i melmelada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de formatge mascarpone
  • 4 ous
  • 400 ml de llet
  • 4 c/s de sucre
  • 2 c/s de melmelada del que més ens agradi
  • Sucre i unes gotes d'aigua pel caramel

6 racions

Elaboració

Del caramel:

En un cassó desfem el sucre amb unes gotes d'aigua, fins que estigui ben daurat, cal vigilar que no es cremi. A cada flamera o una única flamera gran, hi aboquem una mica del caramel fet, el fons té de quedar cobert. Reservem la/les flameres.

Del flam:

Posem tots els ingredients al got de la batedora, ho triturem i barregem bé. Omplim la/les flameres amb aquesta barreja i ho coem al forn, al bany maria, durant uns 50 minuts a 180º. Deixem refredar i reservem a la nevera.

Per emplatar:

Per a desemmotllar, amb una cullereta pressionem una mica tot el voltant, per sobre, aboquem al plat i sacsegem plat i flamera.

1h


Recepta de cuina de Flam de mascarpone i melmelada

Flam de mascarpone i melmelada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Podries indicar les quantitats d'aigua i sucre per fer el caramel?
I el diàmetre del motlle de la foto?
Jordi Garcia Miguel diu:
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa líquit poses 1 culleradeta de postre d'aigua i ja es veu si en cal una altre

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: