Popets amb ceba i arròs blanc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de popets que a la peixateria ens netegen
  • 4 cebes
  • 3 alls
  • Un raig de vi blanc
  • Llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 300 g d'arròs
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una paella o cassola, saltem els popets amb l'oli, el vi, el llorer, la sal i el pebre, i els reservem.
A la mateixa paella, sofregim la ceba tallada al gust i, quan estigui fosca, hi afegim els alls laminats i els popets.
Amb la paella o cassola tapada, deixem coure lentament els popets.
Si cal, hi aboquem una mica d'aigua.
Mentre couen els popets, en una olla amb aigua i sal fem l'arròs per acompanyar als popets.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Recepta de cuina de Popets amb ceba i arròs blanc
Popets amb ceba i arròs blanc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: