Pollastre rostit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pollastre d'un quilo i 200 g, trossejat a vuitens
  • 2 Cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos de pollastre i els enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Hi afegim les cebes ben picades, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapem la cassola, abaixem el foc i deixem que cogui fins que el pollastre estigui tou.
Si el pollastre no és de pagès, amb 45 minuts n'hi haurà prou. Si és de pagès, miním, 90 minuts.
Durant la cocció hi afegim aigua si fa falta.

1h

Notes

Si pot afegir 1 copa de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol.


Recepta de cuina de Pollastre rostit

Pollastre rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: