Pollastre al Tikka Masala

Ingredients

  • 500 G. de filets gruixuts de pitrera de pollastre a trossos
  • 1 Ceba
  • 1 Iogurt natural
  • 1 sobre de Tikka Masala
  • 120 cl d'aigua
  • Arròs Basmati (1 tassa de cafè i mitja per persona)
  • Sal i oli.

4 racions

Elaboració

En un bol, salem el pollastre, i el barregem amb el sobre de Tikka Masala i amb el iogurt natural, deixant que maceri un mínim de 30 m.
Mentrestant, sofregim una ceba, sense deixar que es torri massa.
Quan estigui cuita i el pollastre macerat, barregem a la paella la ceba i el pollastre, i ho deixem coure remenant bé durant 3 minuts. Afegim els 120 cl d'aigua i deixem coure durant uns 15 minuts. Si us agrada molt picant, proveu la salsa, i s'hi pot afegir bitxo molt, al gust.
Mentre es cou, posem a coure l'arròs (aconsellable el Basmati), una tassa i mitja per persona amb la proporció de 3 tasses d'aigua per una d'arròs (segons el tipus d'arròs pot ser una proporció diferent).
Un cop cuit, emplatem, i al mig del plat, amb un motlle hi posem l'arròs, i pel voltant el pollastre amb la salsa.

45min

Notes

El Tikka Masala, també el podem preparar a casa, però és laboriós. Els ingredients serien: 1 Cullerada de cúrcuma, 1 cullerada de Garam Masala,2 culleretes petites de cilandre en pols, 2 culleradetes petites de comí en pols, 2 culleradetes petites de sal, 1 dent d'all, 1/2 culleradeta petita de gingebre, 1 cullerada de tomàquet concentrat, 1/2 culleradeta de pebre negre, i l/4 de tassa de llet de coco.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Elisabeth Rutllant diu:
Bon dia!
Un sobre de Tikka Masala quina quantitat és? no n'he comprat mai pero veig que n'hi ha de 500grs, de 1kg,...per la recepte quina quantitat seria necesaria? d'altra banda el que haig de comprar és la pasta de Tikka Masala o l'especie de Tikka Masala en pols?
Moltes gràcies
Joan Cirera diu:
Bon dia Elisabeth, amb un sobre ccula uns 750 gr de pollastre, si ni poses 1kg, tampoc passa res, però hi haurà menys salsa per barrejar amb l'arròs o el pa naan. També hi ha uns pots de vidre preparats que surten molt bé, i molt fàcil de preparar. També son per aquestes proporcions de pollastre, i en hi ha de més picants i d'altres no tant.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: